Chanet Deleuran

Som historiefortæller har jeg særligt øje for de skæve vinkler og skøre væremåder i livet. Mine historier er fyldte med inspiration og fantasi fra virkelighedens skærmydsler, forfattet sammen til sanselig og billedmættet historiefortælling, hvor jeg tager publikum med på en finurlig fortællerejse. Fortællingen kan være næsten sand – men højst sandsynlig lyver jeg som historiefortæller, så stærkt som en hest kan rende. Alt er nemlig tilladt i historiefortælling, når bare historien er god!

Egne historier
Som mundtlig forfatter strikker jeg selv mine historier sammen. Jeg fortæller lune historier, sanselige historier, overraskende historier – af mig får du simpelthen altid den helt ÆGTE historie.

Mine historier er fra gamle dage, da verden så helt helt anderledes ud, der er historier fra barndom og ungdom – men de allerfleste af mine historier foregår så sent som i går eller måske i sidste uge!

Prøv fx:
Historier om Mad og Mennesker, Min Mormors Pensionat, Wellness med kant, Bryllupshistorier, Julehistorier, Skæbnehistorier, Forstadsunge – og selvfølgelig masser af Løgnehistorier med et glimt i øjet.

Måske er det hele lyv – måske er det hele ganske sandt?
Tør du lade være med at tage chancen og lytte med?

Du kan lytte til en smagsprøve her:
Hummere og hofteholdere.

SKRIV I DAG: Chanet Deleuran: chanet.d@gmail.com