Katja Lange

har en række forestillinger, som kan bookes til f.eks. personaledagen, biblioteket, kunstforeningen, fødselsdagen…….

I flere af dem kan indhold og varighed varieres, så det passer til anledningen.
Snup en lytteprøve: Lyt til historien Rejsefeber.

Online

Big Data, profiler, roaming, notifikationer, cookies og reklamebannere har hacket sig vej ind i en håndfuld skæve, skærende og skurrende fortællinger om vores koblede liv.
Om parallelliv, drømme og voyeurisme.
Er du på?

45-60 min. Fra 14 år.

Le Grand Danois

Han var en charmerende eventyrer, og det 20. århundredes største dramaer aftegnede sig i det liv, han gjorde alt for ikke skulle blive lige så almindeligt som fornavnet Kay.
Det startede med en egenrådig svensk provinspige, der stak af og forvandlede sig til den turnerende varieté-sangerinde La Belle Elsa……

60-100 min. Fra 12 år.

Hvem er bange for skæbnen?

Engang var Skæbnen magtfuld, uundgåelig og uigenkaldelig, måske endda en guddom.Hvor gemmer den sig nu, forsmået af vores tro på, at mennesket kan ændre alt, styre alt? Mød den syge, soldaten, Ask & Embla, kontrolfreaken, forskeren og ikke mindst: Skæbnen anno 2015.

60-100 min. Fra 14 år.

Kvinde, styr dit liv

Vi vil det jo så godt, ikke? Os, hjemme-projektledere, kærester, veninder, mødre, svigerdøtre, der prøver at gøre det til enhver tid rigtige – og pludselig er viklet ind i uløselige dilemmaer, grålige løgne og absurde situationer.
En håndfuld rørende, humoristiske historier fra ”Hendes Verden”.

45-60 min. Fra 14 år.

(Hoved)Bipersoner

Hvordan så det ud fra Ofelias perspektiv? Eller Fredags eller lillebrorens?
Hør kendte fortællinger fra mindre kendte vinkler.

45-60 min. Fra 14 år.

Medusas Flåde

Fortællingen om maleren Géricaults kamp med kærligheden og kunsten væves sammen med den frygtelige historie, der danner motivet for hans karrieres største maleri.
Et fletværk af menneskelig tragedie og fornedrelse, politisk skandale og indvarslingen af fransk romantik.
Med Aske Ebbesen

45-60 min. Fra 13 år

Mest for børn

Alt efter alder fortælles Æsops fabler, eventyr med et moderne twist eller egne historier om hjemsøgte fritidshjem og usynlige skjolde.

Katja kan også lave nye historier på bestilling og i det hele taget sammensætte et program, som passer til enhver aldersgruppe og stort set enhver tænkelig anledning.

Lær det!

Skal I formidle noget på en ny måde? Prøve en anderledes form for teambuilding?
Prøv selv kræfter med at fortælle en historie, så den er levende og overbevisende.
Kontakt mig og vi finder ud af noget.

Vi har haft Katja ude på Gentofte Hovedbibliotek, for at klæde os (børnebibliotekarne) bedre på til at formidle en stor udstilling om fantastiske fantasidyr. Katja strukturerede sit stof så godt! Langsomt førte hun os igennem de forskellige trin til at fortælle en god historie. Det gør i hvert fald at jeg altid vil huske at beskrive rummet/stedet/stemningen først. Katja er en super underviser, hun giver både plads, men insisterer også på, at det er alle, der fortæller. Katja formåede at levere sit stof og klæde alle på i en blandet gruppe, hvor ikke alle kendte hinanden i forvejen. Desuden var det en hektisk dag på biblioteket, men også her viste Katja sig at have nerver af stål, – hun er bare et dejligt roligt gemyt.

Stine Worm Sørensen

Kontakt: Katjalan snabela gmail.com